Sophia Molin


Sophia Molin är en inredningsarkitekt baserad i Norra Stockholm. Med sin erfarenhet från sina år i USA blandar Sophia klassisk design med rena linjer och moderna detaljer för att skapa en känsla som är både fräsch och tidlös. Mest känd för att skapa vackra och funktionella hem, är Sophia stolt över att väcka sina kunders visioner till liv

Sophias förmåga att imponera på sina kunder bottnar i hennes styrka att lyssna och förstå deras smak och idéer. Hennes portfölj är imponerande och växer snabbt med en lista över kunder i USA och Sverige. Hon fokuserar på att förbättra funktionaliteten i ett hem såväl som att öka fastighetsvärdet.

Sophia Molin erbjuder både enkla och lyxiga inredningstjänster med full service som specialiserar sig på planlösning & bostadsinredning. Hon skapar utrymmen som ger en bekväm, men sofistikerad känslighet i varje hem. Det är viktigt att skapa ett hem som inte bara är vackert, men också väl fungerade för dagens livsstil säger Sophia.

Något personligt om Sophia.

På fritiden umgås hon med sin man Patrik, deras tre barn och njuter av den svenska allemansrätten! En stor passion ligger också i att renovera hus och antikviteter. Sophia älskar att fynda möbler och antikviteter på auktioner och har inget emot att möbler behöver lite TLC! Sophia säger, “Jag och Patrik har under många år jobbat tillsammans med att renovera hus för att sedan sälja och gå vidare till nästa utmaning. Just nu bygger vår familj ett nytt hus i Tingvalla, Vallentuna. Efter 19 år i USA ser jag fram emot att få etablera mig och min familj i Sverige igen”.